SKYWALK

Skywalk er et ungdomsfællesskab, for unge i gymnasiealderen, der vandrer sammen i liv og tro. Vi bestræber os på at være et åbent fællesskab, hvor der vil være plads til, at du kan komme lige som du er.

AKTUELT FRA FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hent mere

SÅDAN FINDER DU OS

HVOR →

Hvor

Mariagervej 117, Randers NØ
(Skywalk Social er ikke i kirken. Se facebook)

HVORNÅR →

Hvornår

Skywalk Classic: hver anden torsdag 18-21
Skywalk Social: hver fjerde torsdag 19-21
Hangout: sidste fredag i måneden 19-23

HVEM →

Ungdomspræst Jakob Lundager
Mail: Jakob@skywalk.dk

AKTIVITETER I SKYWALK

Skywalk Classic ↓

Gud, Tro & Liv

SKYWALK CLASSIC

Her mødes vi kl. 18-19 til spisning. Efterfølgende mødes vi om lovsang og undervisning inden aftenen slutter af med hygge i caféen.

Skywalk social ↓

Fællesskabet i Fokus

SKYWALK SOCIAL

Til Social er fællesskabet i fokus. Her mødes vi uden for kirken og hygger sammen omkring sociale aktiviteter. Bl.a. fitness, bowling og skøjtning.

Hangout ↓

Festlig slutning på ugen

Hangout

Hangout er en festlig aften, i kirken, den sidste fredag i måneden. Her samles alle unge fra både Kairos og Skywalk.

Huddle ↓

Det lille fællesskab

Huddle

Huddle er små grupper af 2-3 personer, hvor der er plads til at gå tæt på og udfordre hinanden i livet med Jesus.

break ↓

Gymnasietro

Break

Break er kristne grupper på gymnasierne, der mødes ugentligt i frikvarteret, for at samles om Gud og være til glæde for deres skole.

Test ↓

Test test test