Image

Hvad er Act⋅S Troop?

Truppen er for dem, som er passionerede for teater, og ønsker at tage del i en ærlig refleksion af livets facetter. Holdet fungerer organisk, og vil i højere grad være baseret på teamwork end undervisning. Vi har en masse gode øvelser i ærmet, og vil derudover have det sjovt med improvisationsøvelser. Teatertruppen vil desuden blive brugt til gudstjenester i løbet af året. I løbet af året vil truppen blive brugt til en række forskellige projekter, og vi arbejder ligeledes på at lave masterclasses og andre forløb med professionelle skuespillere.

Praktisk info:

Act⋅S Troop er for 16+, og der er I første omgang plads til 10 på holdet. Vi vil mødes om fredagen i tidsrummet 17:00-18:30, hvorefter der vil være mulighed for evt. hygge og fællesspisning.

Vil du prøve det af?

Der vil være mulighed for to prøvegange, hvorefter man kommitter sig. Teater er en holdsport, hvor alle er afhængige af hinanden, og der er derfor mødepligt på holdet. Ved for meget fravær kan vi være nødt til at ekskludere fra forestillinger, for ikke at ødelægge oplevelsen for holdet. Du kan melde dig til de to uforpligtende prøvegange ved at sende en mail med navn og tlf. nr. til:

OPS!

Da vi er meget seriøse omkring denne gruppe og visionen bag, vil alle blive bedt om at dukke op til to prøvegange, og vi vil herefter sammensætte gruppen, så vi komplimenterer hinanden bedst. Derfor vil vi heller ikke nødvendigvis vælge 10 til holdet. Hvis der bliver stor forespørgsel efter et undervisningsbaseret voksenhold, vil vi undersøge muligheden nærmere