Image

Hvad er Act⋅S Youth?

I Act⋅S Youth vil vi undervise i basisteknik i forskellige teatergenrer, og vil slutte de forskellige forløb af med fremvisninger. Vi vil på en særlig måde udforske, hvordan Gud kan tale igennem børnenes kreativitet. I løbet af sæsonen planlægger vi 4 fremvisninger, hvoraf to vil være større forestillinger. Vi ønsker ikke at lave en teaterklub, men et teaterhold, hvor børnene lærer at tage ejerskab over kirke og tjeneste, og ansvar overfor hinanden.

Praktisk info:

Act⋅S Youth er for børn og uge I aldersgruppen 10-16, og der er plads til 15 på holdet. Vi mødes hver tirsdag i tidsrummet 16:00-17:30. Der vil desuden komme ekstra øvetimer ind i opløbet til en forestilling.

Vil du prøve det af?

Der vil være mulighed for to prøvegange, hvorefter man forpligter sig for sæsonen (September-Maj). Teater er en holdsport, hvor alle er afhængige af hinanden, og der er derfor mødepligt på holdet. Ved for meget fravær kan vi være nødt til at ekskludere fra forestillinger, for ikke at ødelægge oplevelsen for holdet. Du kan melde dig til de to uforpligtende prøvegange ved at sende en mail med navn på barn og forælder, samt tlf. nr. til:
Emily Sørensen
Emily Sørensen
Emily har fået ét års intens teaterundervisning, og har desuden gået på en teater-hf og været med i forskellige amatør-musicalopsætninger i Nordjylland.
Ulvis Katiss
Emily Sørensen
Ulvis har lavet teater i mange år, og har været med i forskellige teatertrupper i Letland. Sidenhen har han været en aktiv del at performanceholdet på Mariager Højskole.
Desuden vil Thala Kuitse og
Oliver Forsingdal være med på teamet.
Thala Oliver