Solopgang er et projekt udarbejdet i samarbejde mellem
Frikirken Randers og Simon Pedersen

Køb eller stream albummet her:

Desuden kan CD'en købes online her.
Simon Pedersen
Simon Pedersen

Simon Pedersen

er lovsangsleder i Den Evangeliske Frikirke i Randers. Han er bl.a. kendt for hans medvirken i lovsangsgruppen ”Skywalk Lovsang” og for sine udgivelser på Youtube-kanalen, ”Stille Stunder”. I foråret 2020 debuterede han som soloartist med lovsangsudgivelsen ”Solopgang”. Blandt hans mest udbredte lovsange er bl.a. ”Mit hjerte som bolig” og ”Han elsker mig”.

Simon skriver om sit album:
“De sidste år har jeg både skrevet egen musik og fundet tekster, som jeg har nyfortolket og udgivet i mit album “Solopgang” som udkom i marts. Men mere end bare at udgive musik, er jeg passioneret for at kommunikere et håbefuldt budskab om Jesus som svaret på det vi som mennesker længes efter. Jeg længes efter at vi i Danmark oplever mere af hvor god og kærlig den kristne Gud er!”

“Solopgang er i mine øjne et billede på håb og gennembrud. Dagen er ny, lys og fuld af muligheder. Og den er så sikker at hele vores liv og væren er planlagt efter den. Sådan er det med vores trofaste Jesus; når han “rejser sig” i vores liv, fyldes vi af “lys og liv og lyst” som der bliver sunget i den gamle danske sang “I østen stiger solen op”, der også er nyfortolket og udgivet på albummet.”

“Sangene er skrevet og fortolket udfra mit personlige liv og min relation til Gud. Først og fremmest er det tekster der har hjulpet mig med at formidle følelser, sandheder og proklamationer til Gud. Den enkelte sang har sin egen historie, ofte med forbindelse til specifikke øjeblikke i mit liv hvor en særlig fascination, længsel eller bøn har ligget mig på hjerte.

I en proces hvor både menneskers opmuntring og personlig sikkerhed i Gud har spillet en særlig rolle, er drømmen om at udgive musikken til opmuntring og håb for andre vokset i mig.
Mit ønske for dig som lytter til musikken er, at du må opleve glæden i at løfte blikket og se mod Gud. Han ønsker at vise sin godhed og trofasthed mod os!”

Skrevet i marts, 2020

Download alle akkorder her

Image

Kom med på rejsen frem mod udgivelsen af albummet