Velkommen til børnelejren 2018!

Vi er meget glade for at netop du vil være med! Vi håber på endnu en dejlig lejr, hvor vi bliver rystet godt sammen, oplever hinanden og Gud, udfordringer, glæde og latter. En weekend som med tiden vil blive til et godt minde, ligesom de mange juniorlejre er blevet det.

Tema
Vi har været i lysbilledarkiverne og har taget billeder af aktiviteter fra juniorlejrene i 80’erne og 90’erne. Den årlige juniorlejr var for Frikirkens børn, og var fuld af gode og gakkede traditioner. Det er ikke sikkert, at ordet ”juniorlejr” siger dig noget, men vi ser en værdi i at føre traditioner videre og skabe kontinuitet og traditioner hvor det giver mening. Ligesom lege går igen i en skolegård generationer senere, fordi de er gået fra årgang til årgang gennem tiderne, sådan vil vi gerne invitere dig ind i vores gamle skolegård, hvor tingene måske var enklere, og der ikke skulle så meget til, før man var underholdt.

Formål
1 – At skabe kontakt mellem mennesker. Kontakt børnene imellem og kontakt mellem voksne og børn. Fællesskab, venskab, nærhed, kærlighed og eksemplets magt er det, som vi tror på vil skabe forvandling og vækst.
2 – At skabe kontakt mellem mennesker og Gud. Dette sker gennem undervisning og ved at give hvert barn mulighed for at bruge tid med Gud alene og sammen med andre til lovsang.

Hvordan
Putteteamet / kontaktpersonerne har øje for tryghed, voksenkontakt og venskaber. Løbsteamet skaber aktiviteter, spænding og team ånd. Andagtsteamet vil fortælle om trosheltene og tro, tilbedelse og personlig tid med Gud. Og så er der selvfølgelig det uundværlige madteam. Sidst men ikke mindst er store børn velkomne til at melde sig som børneledere! Så skal man være mindst 12 år.

Grupper
Traditionen tro vil vi blive delt op i store, mellem og små drenge og piger. Altså 6 grupper som spiser, sover og er på løb sammen. Det giver rigtig meget, og kan måske skabe nogle legeaftaler i sommerferien!

HUSK TILMELDINGEN LUKKER TORSDAG 14. JUNI

Lejrledelsen kan kontaktes på tlf. 41567446 / 29661311

 • Connector.

  29. juni - 1. juli

  Ankomst fredag kl. 17.30-18. Mor/far hjælper barnet med indkvartering, og bytter telefonnummer med barnets kontaktperson. Afhentning sker søndag kl. 13.30-14.30

 • Connector.

  Ahl lejrskole

  En times kørsel fra Randers
  Birkestien 19
  8400 Ebeltoft
  Google Maps

 • Connector.

  Pris og alder

  1 barn = 300 kr.
  2 søskende = 550 kr.
  3 søskende = 700 kr.
  4 søskende = 700 kr.
  Hvis mor/far kommer med, gælder mor/far også som en “søskende”.
   
  Lejren er for alle børn som kommer i SKYkids MEGA (7-12 år) eller er løst relateret hertil. Man må gerne komme hvis man begynder i MEGA efter sommerferien, men så skal man have mor eller far med. Man må også gerne komme selvom man er blevet over 12 år. Forældre kan komme med deres barn og regnes så som frivillige! Hvis man vil tage sine venner med på lejr, så kontakt venligst lejrledelsen først pga. kapacitet. Lejren har plads til 30+ børn og det er først til mølle.
  TILMELDINGEN LUKKER TORSDAG D. 14. JUNI.

 • Connector.

  Medbring

  Bibel
  40 kr. til slikboden
  Badetøj og håndklæde
  Lagen, dyne/sovepose, pude
  Tøj, overtøj og sko
  Tjek vejrudsigten
  Sko der kan klare våd, kold skovbund/strand
   
  Bemærk at alle telefoner og digitale enheder vil blive konfiskeret.

Klik her for at gå til tilmelding >>