Tilmelding til Pinselejr

Den 3. - 5. juni genoptager vi endelig vores årlige tradition om Pinselejr på Djursland Efterskole.

Pinselejr er kirkens lejr for alle generationer. Det bliver en lejr med masser af aktiviteter for børn, møder hvor vi søger Gud, fællesskab på tværs af generationer, hygge, kaffe og kage, et godt grin, dybe samtaler, strand og nye bekendtskaber. Det er den årlige familiefest for hele kirken, så kom og vær med og få en fantastisk oplevelse!

Der vil være værelser primært tiltænkt børnefamilier og seniorer, sovesale for teenager/unge og ellers rigelig af plads til campingvogne og telte.

Klik på den blå knap for at komme til tilmeldingssiden.

Pris for hele lejren:
Voksne (16+): 300 kr.
Børn (3-15): 150 kr. (250 kr. hvis ikke medlem af DEFBU)
Max pris pr. familie 1.000 kr.

Eftersom vi er mange flere end der er værelser til opfordrer vi til, at så mange som muligt medbringer campingvogn eller bruger andre overnatningsmuligheder, og værelserne er derfor primært tiltænkt børnefamilier og seniorer.

Værelsestillæg: 200 kr. (først til mølle)

Har du kun mulighed for at være med en enkelt dag er det muligt at købe en dagsbillet.

Dagspriser:
Kun fredag 75 kr.