Vi vil gerne være kirke for dig. Alle har ret til at høre om Gud, og derfor er alle velkomne i Den Evangeliske Frikirke i Randers. Kirken er for dig og alle andre, der ønsker at mødes omkring troen på Jesus Kristus – med tak og med bøn. Gud er rummelig, og det ønsker vi også at være.

Når vi siger ”kirke” betyder det noget andet og langt mere end bare en bygning - for os er kirke et begreb. Kirke er, når mennesker mødes med det formål at være noget for hinanden, og sige Gud tak for alt det gode Han gør i vores liv.

Kig rundt på vores hjemmeside og se nærmere på, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores kirke, som ligger på Niels Brocks Gade i Randers.

Hvem er vi?

Vi er almindelige mennesker med forskellige baggrunde, men har det til fælles, at vi tror på Jesus som Guds søn.

I Den Evangeliske Frikirke lægger vi stor vægt på frihed og fællesskab. Vi har gennem mere end 125 år værdsat friheden ved at være en selvstændig kirke med eget og direkte ansvar for præst, økonomi og menighedens mange aktiviteter. Vi håber, at kirken må være et åndehul og et fristed, hvor vi alle kan nyde at være en del af fællesskabet.

hvad tror vi på?

I Den Evangeliske Frikirke tror vi på, at bibelen har en masse spændende og relevant at fortælle os. Selvom bibelen er en gammel bog, indeholder den alligevel nogle sandheder og vejledninger, der er ligeså relevante for os i dag, som da de blev skrevet.

Vi tror på bibelen som Guds ord og på budskabet om Guds kærlighed og tilgivelse i Jesus. Og vi tror, at den almindelige kristne trosbekendelse er et udtryk for de grundlæggende sandheder i bibelen. Sandheder, vi har fælles med millioner af kristne i Danmark og ud over hele jorden.

Værdier