Vi vil gerne være kirke for dig. Vi tror på, at alle skal have mulighed for at høre om Gud.

Derfor er alle velkomne i Den Evangeliske Frikirke. Om du er troende, ikke-troende eller et sted midt imellem. Kirken er for dig, der er nysgerrig efter at lære og opleve mere omkring hvad troen på Gud og Jesus Kristus kan gøre af forskel i livet.

Når vi siger ”kirke” tænker vi ikke kun på bygninger. Kirke er mennesker, der mødes med det formål at sige Gud tak for alt det gode, Han gør i vores liv og samtidig være noget for hinanden og den by, vi er en del af.

Check hjemmesiden ud og se hvad vi som kirke kan tilbyde dig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du er også meget velkommen til at besøge os, der hvor vi holder gudstjeneste på Niels Brocks Gade 1. Du er også velkommen til at kigge forbi Mariagervej 117, hvor vi til daglig har vores gang. Her er kontoret, Legestue og alle andre aktiviteter, der udgår fra kirken.