HVEM ER VI OG HVOR KOMMER VI FRA

Vi vil gerne være kirke for dig. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at høre om Gud.

Derfor er alle velkomne i Frikirken Randers. Om du er troende, ikke-troende eller et sted midt imellem. Kirken er for dig, der er nysgerrig efter at lære og opleve mere omkring hvad troen på Gud og Jesus Kristus kan gøre af forskel i livet.

Vi er almindelige mennesker med forskellige baggrunde, men har det til fælles, at vi tror på Jesus som Guds søn.

I Frikirken Randers lægger vi stor vægt på frihed og fællesskab. Vi har gennem mere end 125 år værdsat friheden ved at være en selvstændig kirke med eget og direkte ansvar for præst, økonomi og menighedens mange aktiviteter. Vi håber, at kirken må være et åndehul og et fristed, hvor vi alle kan nyde at være en del af fællesskabet.

Du kan læse mere om os på disse sider

Hvad tror vi på
Når vi siger ”kirke” tænker vi ikke kun på bygninger. Kirke er mennesker, der mødes med det formål at sige Gud tak for alt det gode, Han gør i vores liv og samtidig være noget for hinanden og den by, vi er en del af.

Vi tror på, at bibelen har en masse spændende og relevant at fortælle os. Selvom bibelen er en gammel bog, indeholder den alligevel nogle sandheder og vejledninger, der er ligeså relevante for os i dag, som da de blev skrevet.

Vi tror på bibelen som Guds ord og på budskabet om Guds kærlighed og tilgivelse i Jesus. Og vi tror, at den almindelige kristne trosbekendelse er et udtryk for de grundlæggende sandheder i bibelen. Sandheder, vi har fælles med millioner af kristne i Danmark og ud over hele jorden.