Hjem -> Missionskontakter - > Tove Kirkebye Poulsen
Jeg har været missionær med YWAM / University of the Nations siden 1992 hvor jeg hovedsageligt arbejder i Nordeuropa og Europa, men også globalt med vores universitet. Efter 4 år i Schweiz og 11 år i Sverige, vendte jeg sidste år tilbage på dansk jord.

I Schweiz var jeg en del af lederteamet på en YWAM base, hvor jeg også tjente som Training Director. Her arbejdede jeg tæt sammen med lederen, forfatteren og underviseren Landa Cope, som jeg har lært utroligt meget af. Jeg nævner hende, idet hun er den person og forfatter, som efter min opfattelse, tydeligst og med størst åbenbaring og indsigt har beskrevet “The 7 mountains” eller “Spheres of Society”. Det er en åbenbaring og nød som jeg også bærer, og er kernen i min egen undervisning. Tænk om alle gik på arbejde mandag til fredag, med en arbejdsglæde og åbenbaring om hvorfor netop deres job og rolle er vigtig for Gud og det store verdens billede….Guds rige, og ikke bare et “nødvendigt onde” for at betale regningerne.

I Sverige havde jeg privilegiet og udfordringen at lede et stort UofN campus, samt tjene som national leder.
Det blev til 11 utroligt spændende og “stretching” år. Lederskabet i Sverige er givet videre til yngre ledere, som jeg fortsat hjælper og rådgiver. Det en en stor lettelse ikke længere at stå med det daglige ansvar for en stor gruppe medarbejdere, elever og uendeligt mange mursten, tage og træhuse der skal males.

Siden januar 2017 har min rolle i stedet været at give lederskab til YWAM Norden, samt en voksende
tjeneste og funktion indenfor vores internationale universitet (University of the Nations). Disse to roller, samt undervisningstjenesten, er mere fleksible og kreative i karakter og passer langt bedre til mine naturlige gaver og udrustning. Mere om det længere nede på siden.

Jeg er tilbage på dansk jord for at komme tættere på min 88-årige gamle mor, som ikke længere er frisk.
Jeg rejser fortsat meget, hvilket fortsat er muligt, med Danmark som base.

Her nyder jeg at være en del af Den Evangeliske Frikirke og langsamt begynde at slå flere rødder og også yde mere lokalt. Tak at I har “lukket” mig ind.

Min Passion

Min passion er grundlæggende at se mennesker finde deres kald og vision i livet og se dem udrustet til netop den mission… så at Jorden kan “fyldes med kundskab om Herrens herlighed, som vandet dækker havets bund.” (Hab. 4:14). Hvilket inkludere skolelæren, sygeplejersken, ingeniøren osv.

Europa, er for mig lidt som lignelsen om den fortabte søn. Som kontinent er vi også gået “hjemmefra” og har forladt mange af de bibelske værdier, som skabte og formede Europa. Værdier som fik os ud af fattigdom og elendighed. Vi høster fortsat frugten af disse værdier, men er i færd med at save grenen over, som vi høster fra og sidder på.
  • Derfor underviser jeg og håber at kunne være med til at genopfriske Europas hukommelse, og skabe en længsel efter at “finde hjem”.
  • Derfor investerer jeg i unge og arbejder med University of the Nations, hvor vi udruster folk i discipelskab og bibelske værdier indenfor alle samfundsområderne. Målet er ikke blot Europa, men at udruste unge fra alle verdensdele til at være kongerige agenter.
  • Derfor er jeg under videreuddannelse, og skal i løbet af 2019 skrive opgave i Discipleship and Christian Formation for selv at vokse og skærpe min undervisning.

Mine Opgaver

Lidt om Youth With a Mission I Nordeuropa:

YWAM Norden består af: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøerne, Estland, Letland og Litauen. Her er vi ca. 600 medarbejdere, der tjener på mange forskellige måder indenfor mission, evangelisation og undervisning.

Nordisk convener leder:

Jeg leder et team på 5, hvor vi sammen er ansvarlige for YWAM i Norden. Vi indsætter nye ledere, forsøger at hjælpe når det brænder på, og mest af alt til at inspire og støtte til vækst. Som nordisk convener er jeg også automatisk med i det Europæiske lederteam.

Bestyrelsesarbejde i Danmark og Norge:

I øjeblikket tjener jeg både i den norske og danske bestyrelse. I Danmark forsøger jeg at gøre mit bedste i rollen som bestyrelsesformand og sparringspartner.

Lidt om University of the Nations

UofN er YWAMs missions universitet, der er decentraliseret med over 600 mini-universiteter spredt over 160 lande. Hvert år tilbyder vi undervisning til ca. 20.000 studerende, og som det eneste universitet i Verden, på over 100 forskellige sprog. Mere info. her: uofn.edu

Undervisning:

Jeg underviser på flere af UofNs kurser, hovedsageligt i Europa. Alle undervisningsforløb er designet til at udruste de studerende til at leve og praktisere Kristi sidste befaling: Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple….. idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. (Matt. 28:19-20).

Board of Regents og tænketank:

Jeg er en del af den internationale bestyrelse, Provost Office samt en strategisk tænketank for vores universitet. I øjeblikket arbejder jeg med et team, på at skabe en mere Europæisk version af universitetet. Så vi kan blive mere relevante og strategiske i forhold til Europa.

Med venlig hilsen,
Tove Kirkebye Poulsen

tove.kp@uofn.edu

Link til Toves hjemmeside