Hjem -> Missionskontakter - > Hvide Rusland
Menigheden Levende Tro blev startet af Dmitriy & Oxanne Podlobko i 1998. Kirken ligger i Gomel, Hvide Ruslands næststørste by ca 600.000 indbyggere. Selve Hvide Rusland er på 10 millioner og næsten 2 1/2 gange Danmarks størrelse. Før Tjernobyl atom katestrofen var byens indbygger tal 800.000. Kirken i dag tæller ca 150 medlemmer voksne og børn. Da Dmitriy & Oxanne har været 1 år på en kristen efterskole i Danmark har de bevaret mange relationer og venskaber fra dengang og kender den danske kultur.

Levende Tro ønsker at være en familie præget menighed, som rummer alle generationer og ønsker at række ud til deres by. Det gør de blandt andet igennem: Maduddeling til de fattige, træner ledere og starte nye fællesskaber op, bl.a. har de gjort det i to omkring liggende landsbyer Tcacikov & Bybrusk.

DEF har et tæt samarbejde med menigheden Levende Tro, vi støtter dem med et mindre beløb hver måned, laver team-ture derover jævnligt, og har bl.a. nu to af deres unge på Mariager Højskole.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Lars Yde (koordinator) Tlf. 2288 4317
Finn Iversen (Ansvarlig) Tlf. 2218 3209