Hjem -> Missionskontakter - > Hvide Rusland
Menigheden Levende Tro blev startet af Dmitriy & Oxanne Podlobko i 1998. Kirken tæller i dag ca. 150 medlemmer - både voksne og børn. Kirken ligger i Gomel, Hvide Ruslands næststørste by med ca. 600.000 indbyggere (før Tjernobyl atom-katastrofen var byens indbyggertal 800.000). Selve Hvide Ruslands befolkning tæller 10 millioner og landet er næsten 2 1/2 gange Danmarks størrelse.

Da Dmitriy & Oxanne har været ét år på en kristen efterskole i Danmark, har de mange relationer og venskaber og er godt bekendte med den danske kultur.

Levende Tro ønsker at være en familie-præget menighed, som rummer alle generationer, og de ønsker at række ud til deres by. Det gør de blandt andet igennem: maduddeling til de fattige, ledertræning og opstart af nye fællesskaber; dette her de bl.a. gjort i to nærvedliggende landsbyer Tcacikov & Bybrusk.

DEF har et tæt samarbejde med menigheden Levende Tro. Vi støtter dem med et mindre beløb hver måned, laver jævnligt team-ture derover, og vi støtter i øjeblikket to af deres unges ophold på Mariager Højskole.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Lars Yde (koordinator) tlf. 2288 4317
Finn Iversen (missionsansvarlig) tlf. 2218 3209

Støt Levende Tro via
MobilePay

eller via bankoverførsel
reg. nr. 9233 konto 4579883486

I begge tilfælde skal du angive "projekt nr 22"