Hjem -> Missionskontakter - > Gospel Outreach
Per Hyldgaard er grundlæggeren af Gospel Outreach. Han blev født og er opvokset i Nordjylland, hvor han stadig bor med sin familie. Da Per var meget ung, kaldte Gud ham til at prædike evangeliet i hele verden. Per har gået på bibelskole i USA og været præst i Danmark i mere end 11 år. Han har også, sammen med sin familie, tjent som missionær i Tanzania.

På grund af Gospel Outreach har Per rejst i mere end 50 nationer over hele verden, og har tjent ved at prædike Guds ord ved kampagner, på konferencer, seminarer, bibelskoler og i kirker. Han har bogstavelig talt set tusindvis af mennesker blive frelst, helbredt, befriet, døbt med Helligånden og berørt af Gud gennem tjenesten. Per er også involveret i kirkeplantning, og han har et stærkt ønske om at se de troende blive forløst ind i tjeneste gennem Guds kraft. Gennem kampagner har næsten 500.000 mennesker givet respons på frelses budskabet. Tusindvis er blevet sat fri fra bånd og lænker, de har levet med.

De lokale menigheder er vokset og endog nye menigheder er blevet plantet, som resultat af disse kampagner. Ud over kampagnerne afholdes der hvert år en række seminarer og konferencer for pastorer, kirkeledere og menigheder. På disse konferencer opmuntres og udrustes kristne til at følge kaldet til at bygge Guds rige i deres lokalområde.
Lisbeth & Per Hyldgaard
Støtte Gospel Outreach via
MobilePay
eller du kan overføre en gave til:
reg. nr. 9233 konto 4579883486
I begge tilfælde skal du mærkere det
"projekt nr 31"