November 2021 ankommet de til Israel, hvor de er leder for Yad va Lev.
September 2021 er Josva ca. 7 måneder gammel – og Signe og Simon er begge 27 år. Signe har barselsorlov fra lærerstudiet og Simon er lærer på Kratholmskolen i Odense. De har sammen været volontører for BDM i Tanzania og på Discipelskole i 2015, inden de i 2016 blev gift og flyttede til Odense, hvor de bl.a. har været aktive i missionshuset Bethania.

Yad va Lev

Yad va Lev (med hånd og hjerte) arbejdet er ”en taknemmelighedsgave” fra kristne i Danmark til Israel/det jødiske folk.
Normalt har vi årligt 2 hold unge Yad va Lev volontører (á 8pers) + et par ung ledere, som bor i ”Joffihuset”, Ordet og Israels Hus i Jerusalem. Årligt har vi også 4-5 hold seniorer/40+ (á 8 pers), som er her i 4-8 uger. De unge volontører er tilknyttet forskellige handicapinstitutioner, hvor de arbejder 3 dage om ugen. De øvrige dage består arbejdsopgaverne af at male lejligheder for folk (som er henvist fra kommunen) eller pakke madrationer med frugt og grønt. Seniorerne maler også lejligheder og pakker mad, hjælper på et dagværksted for fysisk/psykisk handicappede og hjælper med ”sabbatsskolematerialer”. Vi deltager i gudstjenester i en lokal messiansk menighed. Derudover bliver opholdene krydret med Bibelundervisning, foredrag og ture rundt i byen og landet.

Det er et stort privilegie at få lov til at formidle konkret hjælp til så mange forskellige mennesker, samt vi får rig mulighed for at snakke tro og fortælle om vores kald og motivation for at være her. Vi oplever, vi helt konkret udlever opfordringen fra Esajas 40,1:
”Trøst mit folk, trøst det!

SHALOM fra Jerusalem
Image
Signe, Simon og søn Josva Kammersgaard Back