• Vi drømmer om LifeGroups af forskellige generationer og mangfoldighed, som består af unge/ældre, modne/nye kristne, danskere/nydanskere, med børn/uden børn, forskellige personlighedstyper osv.
  • Vi drømmer om LifeGroups, der mødes for at dele liv og lære hinanden at kende og få fordel af at være sammen med nogen, som vi kan bidrage til og samtidig lære af.
  • Vi drømmer om LifeGroups, som er stedet, hvor stærke relationer dannes, og hvor en åndelig familie opleves.
  • Vi drømmer om grupper, som går i samme retning, deler samme DNA og som bærer samme vision, fokus og værdier som resten af kirken.
Denne drøm er i fuld gang med at blive til virkelighed – vi har været i gang siden januar 2018, og her ved starten af 2020 har vi 285 voksne og 90 børn med i vores Life Groups, fordelt på 25 grupper, som mødes hver anden uge. En LifeGroup er den lille familie i den store kirkefamilie, så alle har mulighed for at få tætte relationer og høre til i et lille og nært fællesskab, selvom man også er en del af den store kirke.

Alle har mulighed for at blive en del af en LifeGroup, så hvis du er interesseret, så stik forbi Info-bordet efter søndagsgudstjenesten, eller kontakt kirken på kontor@frikirkenranders.dk.
Image Image