Fredag |
Gruppe |
Sted |
Kl. 16:30 |
1 |
Køkken |
Forberedelse af aftensmad |
Kl. 19:00 |
2 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter aftensmad |
Kl. 19:00 + 21:15 |
10 |
Køkken |
Forberedelse af aftenkaffe + sæt frem på bordene |
Kl. 22:30 |
9 |
Køkken |
Afrydning / opvask |
|
Lørdag |
Kl. 07:00 |
3 |
Køkken |
Forberedelse af morgenmad |
Kl. 08:45 |
4 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter morgenmad |
Kl. 08:45 + 11:30 |
5 |
Køkken |
Forberedelse af frokost +sæt frem på buffetbord |
Kl. 08:45 |
8 |
Rengøring |
Rengøring af fælles toiletter |
Kl. 08:45 |
1 |
Køkken |
Forberede formiddagskaffe og the. Det skal sættes op i hallen! |
Kl. 12:45 |
6 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter frokost |
Kl. 13:00 + 15:20 |
13 |
Køkken |
Forberede eftermiddagskaffe + sæt frem på bordene |
Kl. 16:30 |
3 |
Køkken |
Oprydning efter eftermiddagskaffe |
Kl. 16:30 |
7 |
Køkken |
Forberede aftensmad |
Kl. 19:15 |
8 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter aftensmad |
Kl. 19:15 + 21:30 |
6 |
Køkken |
Forberede aftenkaffe+ sætte det frem på bordene |
Kl. 22:30 |
5 |
Køkken |
Oprydning, aftenkaffe |
|
Søndag |
Kl. 07:00 |
9 |
Køkken |
Forberede morgenmad |
Kl. 08:45 |
10 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter morgenmad |
Kl. 08:30 |
7 |
Køkken |
Forberede formiddags kaffe+the. Kaffen sættes frem udenfor spisesalen. |
Kl. 09:00 |
Alle |
Rengøring |
Værelser – sovesale |
Kl. 12:00 |
Alle |
Slutren-gøring |
Se særskilt opslag |
Kl. 12:00 |
11 |
Køkken |
Tilberede frokost |
Kl. 13:45 - 15:00 |
12 + 13 |
Køkken |
Afrydning, oprydning og opvask efter frokost |