Pinselejr 2022 - INFO

GRUPPER
Alle deltagere på lejren er blevet fordelt i grupper, der har forskellige opgaver i løbet af lejren – alle grupper har fået to opgaver. I hver gruppe er der markeret et par navne med fed. De er gruppeledere. De koordinerer opgaverne og tjekker slutrengøringen på områderne. Hvis du har børn under 15 år, er de med i din gruppe og du kan selv aktivere dem i opgaverne som du synes. Børn over 15 år er blevet fordelt i grupperne. Det er meget vigtigt at du deltager i de opgaver din gruppe er sat på til. Vi har forståelse for familier med småbørn, at begge forældre ikke kan hjælpe til, da den ene skal holde øje med barn/børn. Vi har også forståelse for, hvis man af fysiske årsager ikke har mulighed for at hjælpe. Nogle få deltagere har i løbet af lejren et større ansvar i køkken, lovsang eller teknik og vurderer selv, om eller hvor meget, de vil deltage i grupperne. Det drejer sig om et par stykker fra hver gruppe.

LØRDAG - AKTIVITETER
Lørdag eftermiddag vil der være aktiviteter for alle. Det er valgfrit, om man vil deltage, men vi ser det som en mulighed for at lære nye at kende. Vi mødes foran spisesalen i grupperne.

Derudover vil der i løbet af lejren være mulighed for at spille fodbold på banen bag hallen, spille volleyball i hallen, benytte sig af GOATs glidebane, gå en tur til stranden mv.

SØNDAG – RENGØRING
Inden formiddagsmødet søndag skal du tjekke ud af dit værelse. Bagage skal stilles i gangene eller pakkes i bilerne og værelset skal gøres rent, så de efterlades i samme stand, som du modtog det.

Efter dåben vil der blive serveret formiddagskaffe foran spisesalen, hvorefter skolens områder skal gøres rent, hvilket klares i grupperne. Vi slutter af med frokost.

SLIKBOD
GOAT har taget en lækker slikbod med.

Kom og køb i åbningstiden:
Fredag: 18:45-19:30 og 21:45-22:30
Lørdag: 13:00-13:30 og 18:00-18:45 og 21:45-22:30
Søndag: efter frokost

Man kan både købe med kontanter og Mobilepay.

Der er også mulighed for til måltiderne at købe sodavand (selvbetjening). Betal blot med Mobilepay (GOAT: 315080)

ORDENSREGLER
  • Ryd op efter dig selv, når du forlader et fællesområde.
  • Rygning foregår uden for skolens område.
  • Tag hensyn på værelsesgangene om aftenen, der er sovende børn og trætte voksne.
  • Kom til tiden – vi gør vores bedste for at programmet følger tidsplanen, og det er langt nemmere, hvis alle kommer til tiden.
  • Du har selv ansvar for dine børn/teenagere. Der vil være program for både børn og teenagere i løbet af lejren, men dette er blot aktivering, ikke en pasningsordning.
  • Benyt dit termokrus, som du har medbragt hjemmefra, så vi sparer på engangsservice - Husk navn på!
  • Tag hensyn, når du tager mad – der skal være nok til alle. Start med en moderat portion.