VELKOMMEN
til Frikirkens legestue for børn i alderen 1-6 år og deres voksne. Mindre søskende er også velkomne.

LEGESTUEN
har faste hold, et tirsdag og et torsdag som man skal være tilmeldt. Faste hold giver tryghed for både børn og voksne og styrker fællesskabet. I legestuen ønsker vi at skabe rum for både leg, udvikling og relationer på tværs. Vi ønsker nemlig mere end bare at mødes, lege og gå hjem igen – vi ønsker gode relationer!
Vi åbner legestuen kl. 9.30, og starter med samling, hvor vi siger goddag til hinanden og synger sammen. Det er vigtigt for os, at alle så vidt muligt er med til samlingen, så vi får en god fælles start og får set hinanden og sagt velkommen til alle børn. Efter samling er der fri leg eller en aktivitet, det kunne fx være bål, tumleleg, kreativ aktivitet eller en årstidsaktivitet. Vi slutter af med at spise medbragte madpakker til frokost, inden vi siger tak for i dag og lukker legestuen kl. 11.30. I legestuen har vi god plads at fordele os på. Vi har et tumlerum og to legerum med plads til både fordybelse og mere vild leg. Caféen bruger vi til spisning og kirkesalen til sang og leg. I entréen er der køleskab til madpakker, knager og hylder til overtøj og tasker. En gang imellem er der også aftenarrangementer for forældrene.
VI HOLDER TIL PÅ
Mariagervej 117, 8920 Randers. Gratis parkering og indgang til legestuen findes på bagsiden af bygningen.

MEDLEMSKAB
Legestuen hører under Frikirkens børne- og ungdomsforening. Ved opstart i legestuen, bliver dit barn indmeldt herunder. Prisen er 100 kroner pr. barn for det pågældende kalenderår. Betaling sker, når I er tilmeldt legestuen og har fået plads på et hold.

Tilmeld dit barn ventelisten her

ER LEGESTUEN NOGET FOR JER
så tilmeld dig vores venteliste HER. Vi har som regel fuldt bookede hold, så derfor er det en god idé at skrive dit barn på ventelisten i god tid. Når I får tilbudt en plads på et hold, kan I komme på besøg i legestuen og se, om det er noget for jer. Når I bliver tilknyttet en plads forventer vi, at I kan være en del af legestuen i mindst 3 måneder, og at I som udgangspunkt kommer hver gang. Pladserne fordeles efter, hvor længe barnet har stået på ventelisten, tidligere tilknytning til legestuen og om barnet er minimum 1 år, med undtagelse af søskende, som kommer foran i køen og også kan deltage, selvom de er under 1 år. Mindre søskende er altid garanteret en plads.
I er altid velkommen til at kontakt os på legestue@frikirkenranders.dk for yderligere spørgsmål.

Følg desuden med i arrangementer på Facebook
og se billeder på Instagram.

UDMELDING
Send gerne en mail når du vil udmeldes fra legestuen. Så bliver dine data slettet fra indmeldingslisten, mail listen og Facebook gruppen.
Klik på mail adressen ↓
legestue@frikirkenranders.dk for at udmelde dig.