Gudstjenester

Gudstjenester er en hel central del af livet i vores kirke. Gudstjenester i vores kirke er det forum hvor vi kommer sammen som "den store familie", hvor vi nyder fællesskabet. Vi samles for at holde en fest med fokus på at lære Gud, vores far i Himlen bedre at kende, at prise og ære vores herre Jesus og for at lade os fylde af Helligånden.

Mennesker er jo forskellige og vi har alle hver vores forskellige behov. Vi synes, der er noget fantastisk ved at være mange sammen, men vi anerkender også at man kan have forskellige preferencer. Derfor fejrer vi i vores kirke flere forskellige gudstjenester. Alle er velkomne på alle gudstjenester, men de har hver især deres egne vinkler. Klik på de forskellige links herunder for at læse mere om de enkelte gudstjenester.

• Søndagsgudstjeneste - den store familie-fest for alle
  • Grønlandsk gudstjeneste - sange og prædiken på grønlandsk
  • Onsdagscafé - for alle med en forkærlighed for de gode gamle sange og salmer
  • Stronger - intimt fællesskab med fokus på bøn og lovsang

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og være sammen med dig!