Juleshow 2021 - Træet i Forhaven

Igen i år har vi fornøjelsen af at invitere til Juleshow i Den Evangeliske Frikirke!

Ideen kom sidste år, da vi grundet corona måtte finde en alternativ måde at sprede julestemning og invitere ind i juletiden. Det blev til musicalen “At Tænde Lys”, som vi ser tilbage på med stor glæde! I år spiller vi forestillinen “Træet i Forhaven”, og overskuddet fra billetsalg, slikbod mm. gives som julegave til Familienetværket i Randers.

“Træet i Forhaven” er en teaterforestilling, som er inspireret af H.C. Andersens “Grantræet”.

Historien finder sted i et stort gods i 1800-tallet. I forhaven står grantræet, som har fulgt og elsket familien i mange generationer. Alle dage har familien været hendes stolthed, og hun har været deres. Men en stor tragedie rammer familien, da Grevens ældste søn, Richart, rejser bort uden så meget som et farvel til hverken hans papa eller hans bror, Hans. Først da Greven dør en decemberdag 12 år senere, og Richart vender hjem for at gennemgå faderens testamente, må de to brødre se fortiden i øjnene. Juletræet følger ihærdigt med i begivenhederne, og venter på en chance for at minde brødrene om den kærlighed, som engang spirede imellem dem.

Forestillingen spiller d. 11. og 12. december kl. 14 og kl. 19
Sted: Den Evangeliske Frikirke, Mariagervej 117, 8920 Randers NV

OBS: vi vurderer at forestillingen er velegnet til børn fra 8 år

Vi glæder os til at se dig!
Køb billetter
Klik på den forestilling du ønsker at købe billetter til. (Åbner i nyt vindue)
Lørdag d. 11. december kl. 14
Lørdag d. 11. december kl. 19