Støt kirken økonomisk

Kirken drives udelukkende af de mennesker, der er en del af fællesskabet. Vi afholder selv alle udgifter ved hjælp af bidrag fra de enkelte medlemmer og kirkens venner. Alt fra husleje til løn og saftevand betales af os selv. Det er naturligvis fuldstændig frivilligt om man har lyst til at bidrage til kirkens drift og aktiviteter, men vi kunne ikke eksistere, hvis vi ikke splejsede om det hele.

Har du lyst til at give en skilling med, kan det gøres på flere forskellige måder; Om søndagen samler vi ind mens vi har gudstjeneste. Her kan man give en gave i kollekt - enten kontanter eller via MobilePay. Derudover kan man give fast, enten via en almindelig (månedlig) overførsel eller via en såkaldt forpligtelseserklæring. Faste donationer er fradragsberretigede.

Ring eller skriv til kontoret på kontor@frikirkenranders.dk, hvis du ønsker at vide mere. Så kan vi nemt hjælpe dig igang.

På forhånd 1000 tak for din gave!

Bank-oplysninger
Spar Nord Bank