Kom og vær med!

Har du lyst til at give en hånd med? At bidrage til et fantastisk fællesskab? Så er du kommet til det rette sted 🙂

Vi har en masse tjenester (eller arbejdsgrene - kært barn har mange navne). Både for unge og gamle, for store og små og for folk i kirken og folk udenfor kirken.

Nogle af vores arbejdsgrene kræver selvfølgelig, at man har noget erfaring eller nogle særlige kompetencer, men dørtærskelen er lav og der er højt til loftet. Så hvis du har lyst til at være med, finder vi helt sikkert på noget.

Du kan tage kontakt til de ansvarlige enten ved at skrive til kontor@frikirkenranders.dk eller ved at tage fat i os ved info-bordet om søndagen efter Gudstjenesten. Vi glæder os til at tage en snak med dig!

Aktuelt
I øjeblikket kunne vi godt bruge nogle flere, der vil være med til at være værter på vores søndagsgudstjenester; så hvis du er udadvendt, hjælpsom og smilende og god til at få folk til at føle sig velkomne, kan du skrive til
michael@frikirkenranders.dk