Gospelgudstjeneste med Rune Herholdt i efterårsferien

Søndag den 14. oktober kl. 14.00 afholdes Gospelgudstjeneste i Den Evangeliske Frikirke, med Aarhus Gospel Fellowship under ledelse af Rune Herholdt.

I gospelgudstjenesten vil der mellem de mange gospelsange være en kort prædiken og forskellige korte indslag. Der vil i et område med stearinlys være plads til stilhed og bøn. Som afslutning rundes aftenen af med råhygge i kirkens Café.

Denne særlige gudstjeneste er et frirum, fyldt med kærlighed og glæde, rummelighed, stilhed og dyb respekt. Her er  plads til den “skæve” tro, hvad enten den er dyb eller overfladisk.

Velkommen til en eftermiddag med livsbekræftende gospelmusik med Rune Herholdts groovy band og kor i Den Evangeliske Frikirke, Niels Brocks Gade 1. Det er gratis at deltage.