KIRKE FOR BØRN

Hver søndag formiddag under gudstjenesten kl. 9.30 inviterer vi børnene i børnekirke. Vi tror på at børn allerede tidligt i livet, kan erfare Gud i deres liv og hverdag. Vi ønsker derfor at styrke børns kendskab til Gud gennem musik, fortællinger, leg og fællesskab. Vi starter altid nede i kirkesalen sammen med hele kirken og efter små 10 min. går vi i børnekirke, hvor vi har vores eget program, som er målrettet de enkelte aldersgrupper.

Vores børnekirke hedder Skykids og er inddelt i 3 grupper:

• Skykids Mikro – for børn i alderen 0-3 år samt deres forældre. I Mikro har vi fokus på at kirke skal være et trygt og rart sted at vokse op. Det er forældrene der har ansvaret for deres børn mens de er i Mikro. Der er tilknyttet 4 ledere som faciliterer et program på ca. 20 min bestående af sang og musik. Programmet er bygget op på en måde, så det skaber genkendelighed og forudsigelighed. Efter programmet er der fri leg og mulighed for at spise medbragte madpakker.

• Skykids Mini – for børn i alderen 4 år til og med 0. klasse. I Mini bestræber vi os på at give børnene en forståelse af bibelens største historier i kronologisk rækkefølge. Vi kører den samme historie over 4 søndage, med formidler dem ved hjælp af forskellige læringsstile. Hver søndag er der leg, fortælling, musik og en aktivitet som knytter an til temaet.

• Skykids Mega – for børn i 1-6 klasse. I Mega dykker vi ned i forskellige temaer og historier om Gud. Vi ønsker at børn både øger deres viden om Gud og bibelen, men også erfarer Gud i deres liv og hverdag. Vi bestræber os på, at børnene får mulighed for at erfare fortællingerne kropsligt. På samme måde vægter vi også relationer både børn imellem men også børn og voksne imellem.
For forældre til børn i Skykids har vi en facebook gruppe der hedder ”Skykids Forældre”, i denne grupper finder du information om aktiviteter målrettet børn- og deres familier.

Under covid-19 pandemien, var vi ramt af nedlukning, hvorfor vi sendte børnekirke online, du kan se eller gense vores 15 afsnit HER.

Velkommen i børnekirke hver søndag kl. 9.30-11 på Niels Brocks Gade 1, 8900 Randers C.

Skykids MEET

Foruden børnekirke om søndagen har vi børneklub hver tirsdag eftermiddag kl. 16-17.30 på Mariagervej 117. Børneklub er for børn i 1-6 klasse. I børneklubben har vi fokus på fællesskab og relationer. Vi laver forskellige aktiviteter som bål, skattejagt, sang og rytmik, dans, bibel-OL ol.

Vi følger folkeskolens kalender, hvorfor vi holder lukket i skolernes ferier og Helligdage.

For forældre til børn i Skykids herunder også Skykids MEET har vi en facebook gruppe der hedder ”Skykids Forældre”, i denne grupper finder du information om aktiviteter målrettet børn- og deres familier.

For mere information kontakt charlotte@frikirkenranders.dk