Søndag formiddag mødes hele familien til en familiegudstjeneste hvor der også er børnekirke for børn. Gudstjenesten er kendetegnet ved frisk musik og forkyndelse der kalder på reflektion og fordybelse i Guds ord og troen. Du vil opleve hvordan troen omsættes til liv, så det du hører om søndagen er relevant for alle ugens dage.

Børnekirken SKYKids er kendetegnet ved, at vi skaber et fællesskab for børnene hvor de føler sig velkomne, mens de får evangeliet at høre, på en måde der giver mening for dem. Vi deler os op i aldersgrupperne Mikro 0-3 år, Mini 3-6 år og Mega 7-12 år. I Mikro forventer vi at en forælder eller værge følger med barnet.

Når vi har lovsang i Frikirken, er det med fokus på fællessang. Det handler om at alle får mulighed for at synge til Gud. Det handler om at give ære til ham som vi elsker, og at opleve glæden ved synge sammen

Efter Gudstjenesten har vi som regel fællesspisning til billige penge. Her mødes vi på tværs af generationer og deler liv med hinanden.