Velkommen til Frikirkens legestue for børn i alderen 1-5 år og deres voksne; om det er forældre, bedsteforældre, barnepige eller privat dagplejer. Mindre børn er også velkomne, men kom på besøg og se om det er noget for de små; der er gang i den med mange store børn.

I legestuen ønsker vi at skabe rum for leg, udvikling og relationer! Fri leg giver fantasien et skub, og legesager er der masser af – både til stille leg og til tumleleg. Og mens de kære små er optaget af gode lege, er der plads til gode samtaler de voksne imellem. Sofaområder tæt på børnene og fri kaffe/te, så er den hjemme! Vi ønsker nemlig mere end bare at mødes, lege og gå hjem igen – vi ønsker relationer! Det gør hjemmelivet lidt federe, når både forældre og børn har gode relationer!

Ud over den frie leg har vi program, der byder på bl.a. kreativ, ture og musik og leg. Her bliver børnene udfordret og stimuleret til udvikling, og de voksne får inspiration til videre leg derhjemme.

TIRSDAGE KL. 9-12
er der som udgangspunkt legestue med fri leg.

TORSDAGE KL. 9-12
er der legestue med program; musik og leg, kreativ, højtlæsning eller andet.

EN GANG IMELLEM
tager vi på tur til fx Randers Naturcenter eller Danmarksparken (Randers Regnskov). En gang imellem er der også aftenarrangement for forældrene.

LEGESTUEN SERVERER
frugt og knækbrød til formiddagsmad, til frokost spiser vi medbragte madpakker. Vi hjælpes ad med at gøre klar til formiddagsmad og rydde op. Forældrene er fordelt på to teams, så opgaven er nem.

VI HOLDER TIL PÅ
Niels Brocks Gade 1, 1. sal, 8900 Randers C. Gratis parkering foran indgangen.

MEDLEMSKAB
af legestuen er under foreningen Frikirkens Børne- og Ungdomsarbejde. Ved tilmelding til legestuen bliver dit barn indmeldt herunder. Prisen er 100 kroner pr barn for det pågældende kalenderår. Betaling sker efter tilmelding.

TILMELD DIT BARN HER

Kom bare forbi og besøg legestuen, inden i tilmelder jer. Skriv til os på facebook eller legestue@frikirkenranders.dk, hvis I vil være sikre på ikke at gå forgæves pga ferie eller udflugt.

Følg desuden med i arrangementer på Facebook
og se billeder på Instagram.